Autor:

Zapečená kýta se sýrem a hranolkami

Střední
Ingredience
Vepřová kýta  
Eidam sýr  
Smetana  
Hranolky  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáč nebo zapékací mísu vymažeme máslem, na máslo rozložíme maso, zalijeme smetanou tak, aby maso bylo ponořené skoro celé, ale neplavalo, poklademe pláty eidamu ve dvou vrstvách a zasypeme hranolkami. Dáme do středu trouby na 180 C a pečeme cca 1 hod, když jsou hotové hranolky je to hotové celé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Farfalle s grilovanou paprikou Špagety, penne i farfalle - zamilujte se do těstovin! Články z

Komentáře k receptu: Zapečená kýta se sýrem a hranolkami

Komentáře

  1. Milan Bárta   20.03.2010 | 14:02 | reagovat |

    Nejprve jsem si myslel, že hranolky jsou trochu přepychem - proč nedat rovnou brambory - ale pak mi došlo, že slabnou podobných receptů je nerovnoměrné propečení brambor. U hranolků to jako u polotovaru nehrozí. Jinak je recept trochu bez fantazie - chce to cibulku, nivu, rajčata, cokoliv, co dá směsi šmak.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web