Zahradnický pekáček

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřový bůček
    • 4
      ks špekáček
    • cibule
    • česnek
    • 4
      ks rajčata
    • 2
      ks paprika
    • 1
      ks cuketa
    • sůl
    • grilovací koření
    • 200
      g sýr
    • vepřová plec nebo jakékoliv jiné vepřové maso
    • rajský protlak nebo kečup - nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kolečka nakrájené špekáčky. Když lehce zčervenají, přidáme na větší kostky nakrájené maso, osmahneme, posolíme, podlijeme vodou a přikryté pečeme asi 1 hod. (do změknutí).
2
Mezitím spaříme a oloupeme rajčata, vydlabeme cuketu a spolu s ostatní zeleninou nakrájíme na kostky. Přidáme do pekáčku, okořeníme grilovacím kořením, můžeme přidat protlak nebo kečup a ještě asi 20 minut pečeme přikryté. Nakonec poklop odstraníme, zasypeme sýrem a pečeme do zezlátnutí. Podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.