Autor:

Zahradnický pekáček

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1/2 kg
Špekáček 4 ks
Cibule  
Česnek  
Rajčata 4 ks
Paprika 2 ks
Cuketa 1 ks
Sůl  
Grilovací koření  
Sýr 200 g
Vepřová plec
nebo jakékoliv jiné vepřové maso
 
Rajský protlak
nebo kečup - nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na tuku orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kolečka nakrájené špekáčky. Když lehce zčervenají, přidáme na větší kostky nakrájené maso, osmahneme, posolíme, podlijeme vodou a přikryté pečeme asi 1 hod. (do změknutí).

Mezitím spaříme a oloupeme rajčata, vydlabeme cuketu a spolu s ostatní zeleninou nakrájíme na kostky. Přidáme do pekáčku, okořeníme grilovacím kořením, můžeme přidat protlak nebo kečup a ještě asi 20 minut pečeme přikryté. Nakonec poklop odstraníme, zasypeme sýrem a pečeme do zezlátnutí. Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Zahradnický pekáček

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web