Autor:

Záhorácké závitky (máma)

Střední
Ingredience
Vepřová krkovice 4 plátek
Kysané zelí  
Cibule 1 ks
Masox 1/2 balení
Hladká mouka  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky krkovice naklepeme, osolíme a na každý plátek položíme hrst vymačkaného kysaného zelí. Plátek zavineme, ovážeme a dáme na 7 minut opéci na cibulku.
Poté zalijeme trochou vody a dusíme doměkka 35 - 40 minut. Podléváme vodou.
Pak maso vyjmeme, do vývaru dáme 1/2 masoxu a mouku s vodou a povaříme. Nakonec vložíme maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Záhorácké závitky (máma)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web