Autor:

Jednoduchý chleba z kvasnic

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 500 g
Voda 300 ml
Cukr 1 lžička
Rostlinný olej 1 lžíce
Česnekové plátky  
Kmín  
Sůl 2 lžička
Olej 1 lžíce
Droždí 1/4 kostka
Další ingredience po signálu
Česnekové plátky  
Kmín  
Semínka
nebo krájený česnek
 
Jednoduchý chleba z kvasnic

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Základní suroviny dáme do pekárny a zapneme program SPRINT (pekárna ETA Siesta - 1h 58 min.), po signálu přidáme různé ingredience podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)
Reklama
Špagety aglio olio Levné jednoduché večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Jednoduchý chleba z kvasnic

Komentáře

  1. Slávek   01.04.2016 | 8:15 | reagovat | závadný

    Nemohl jsem najít svoje recepty, tak jsem zabrousil na net. Tenhle recept je rychlý, jednoduchý a chlaba mňam :-P

  2. Michaela PETROVAJOVÁ   25.08.2009 | 7:33 | reagovat | závadný

    Moc dobrý chlebík - včera jsem jej zkusila upéct a dnes už moc nezbylo. Jen jsem zkusila 400 g polohrubé mouky + 100 g mleté pohanky a přimíchala jsem trochu slunečnicových semínek. Příště jen nechám déle nakynout. Dávám 1.

  3. autorka receptu   19.01.2008 | 13:56 | reagovat | závadný

    Já už jsme se taky naučila míchat mouky- dávám napůl s celozrnou, aby bylo dodrženo přibližně těch 500 g mouky- je lepší dát trochu víc.

  4. Tereza J.   06.01.2008 | 9:27 | reagovat | závadný

    Chlebík bol výborný, dala som rascu, včera ráno som upiekla, dnes sme z neho jedli a je výborný. Le ho bohužiaľ asi často piecť nebudem, pretože máme radi celozrný chlieb, ale kto má rád svetlé chleby, doporučujem, je ozaj výborný. Dám za 1

  5. Hana Vondrejsová   29.03.2007 | 19:47 | reagovat | závadný

    Tento chléb jsem zkusila v pekárně jako první a byl moc dobrý.Snědli jsme ho ještě za tepla jenom tak s mlékem.Je vynikající.Podruhé jsem zkusila obměnu s moukou.250g polohrubé mouky a 300g žitné celozrné mouky.Opět moc dobrý.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web