Autor:

Višňový sirup s příchutí griotky nebo punče

Střední
Ingredience
Višně  
Cukr krystal
nebo krupice
 
Kyselina citronová  
Aroma
tresť s příchutí griotky či punče
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Nealkoholické

Višně propláchneme, rozmačkáme, můžeme přidat trochu vody, aby byly ponořené a necháme 24 hodin odležet, nesmí ale moc zkvasit. Pak přes gázu zlehka vymačkáme.

Štávu odměříme a dáme do větší nádoby, zahřejeme asi na 60 °C a přidáme na 1 litr šťávy 1,70 kg cukru, 8-15 g kyseliny citrónové a aroma dle chuti. Zahřejeme na 85 °C, mícháme, sbíráme pěnu.

Ještě horké plníme do předehřátých láhví, zavíčkujeme, láhve položíme a necháme vychladnou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Višňový sirup s příchutí griotky nebo punče

Komentáře

  1. Nathally   08.06.2006 | 20:02 | reagovat |

    Diky za tip..neco takoveho jsem uz dlooouho hledala.. dik...mas to u mě..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web