Autor:

Višňový sirup s příchutí griotky nebo punče

Střední
Ingredience
Višně  
Cukr krystal
nebo krupice
 
Kyselina citronová  
Aroma
tresť s příchutí griotky či punče
 

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Nealkoholické

Višně propláchneme, rozmačkáme, můžeme přidat trochu vody, aby byly ponořené a necháme 24 hodin odležet, nesmí ale moc zkvasit. Pak přes gázu zlehka vymačkáme.

Štávu odměříme a dáme do větší nádoby, zahřejeme asi na 60 °C a přidáme na 1 litr šťávy 1,70 kg cukru, 8-15 g kyseliny citrónové a aroma dle chuti. Zahřejeme na 85 °C, mícháme, sbíráme pěnu.

Ještě horké plníme do předehřátých láhví, zavíčkujeme, láhve položíme a necháme vychladnou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Višňový sirup s příchutí griotky nebo punče

Komentáře

  1. Nathally   08.06.2006 | 20:02 | reagovat |

    Diky za tip..neco takoveho jsem uz dlooouho hledala.. dik...mas to u mě..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web