Vepřové na medu s pečenými brambory a jablky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové maso
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 25
      g máslo
    • 700
      g brambory
    • 1
      cibule
    • 1
      hořčice smícháná s medem
    • 2
      jablka
    • 12
      šalvěj
    • 150
      ml jablečný mošt

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nařežeme na povrchu na tenké plátky, přibližně do poloviny hloubky tuku, vetřeme rovnou polévkovou lžíci soli a 2 lžíce oleje a hodně pepře.25 pečeme. Snížíme teplotu a pečeme 15 minut. Přidáme olej, máslo, brambory, cibuli, osolíme, opepříme a pečeme 45 minut. Maso potřeme medem s hořčicí, přidáme jablka a šalvěj a 15 minut pečeme. Vyndáme maso, celé zabalíme do alobalu a necháme odpočinout. Pekáč se šťávou bez brambor a spol zahřejeme, vlijeme mošt, povaříme a vše podáváme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Dana
    Dana |

    23. 4. 2012 13:27

    Dost zmatené,absolutně nevím,co mám s tím dělat.Prosím blíže vysvětlit. :-!