Autor:

Pečený losos

Střední
Porce: 2
Ingredience
Drcený kmín  
Paprika - sladká  
Hladká mouka  
Bazalka  
Losos
středně velký
 
Česnek
práškový, jemně utřený
 
Citron
limetka
 
Olej
olivový
 
Pečený losos

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Omytého lososa očistíme od šupin, osolíme, potřeme česnekem, kmínem, zakapeme cirtonem a olejem a necháme v chladu cca 2-4 h. Poté obalíme v mouce (mouku smícháme s mletou paprikou) a na oleji zpočátku zprudka opékáme.

Když se mouka zatáhne, pomalu dopečeme pod pokličkou. Šťávu vysmahneme a před dokončením pokapeme citronem (limetkou), posypeme jemně bazalkou a nazdobíme rajčetem.

Příloha: brambory, bramborová kaše, zeleninový salát (šopský apod.).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Pečený losos

Komentáře

  1. Katull   12.02.2011 | 16:49 | reagovat |

    Jéééé losos. .. tenhle recept si opíšu! Miluju lososy! A nejlepší je s hořčičnou omáčkou. . .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web