Autor:

Vepřové maso v mléce

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 60 g
Mléko
podle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté maso osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle opečeme maso ze všech stran dozlatova. Pak maso zalijeme mlékem tak, aby bylo zcela potopené, přiklopíme a zvolna dusíme doměkka.

Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, barvy zlatohnědé. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou, kterou můžeme ochutit přidáním dušených hříbků nebo žampiónů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso v mléce

Komentáře

  1. Anonym   08.03.2008 | 17:48 | reagovat |

    opsané ze světové kuchařky, a ještě neúplně

  2. Anonym   22.01.2005 | 16:16 | reagovat |

    jednoduche proto super

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web