Autor:

Vepřové maso v mléce

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 60 g
Mléko
podle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté maso osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle opečeme maso ze všech stran dozlatova. Pak maso zalijeme mlékem tak, aby bylo zcela potopené, přiklopíme a zvolna dusíme doměkka.

Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, barvy zlatohnědé. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou, kterou můžeme ochutit přidáním dušených hříbků nebo žampiónů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso v mléce

Komentáře

  1. Anonym   08.03.2008 | 17:48 | reagovat |

    opsané ze světové kuchařky, a ještě neúplně

  2. Anonym   22.01.2005 | 16:16 | reagovat |

    jednoduche proto super

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web