Autor:

Vepřové maso v mléce

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 60 g
Mléko
podle potřeby
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Omyté maso osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle opečeme maso ze všech stran dozlatova. Pak maso zalijeme mlékem tak, aby bylo zcela potopené, přiklopíme a zvolna dusíme doměkka.

Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, barvy zlatohnědé. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou, kterou můžeme ochutit přidáním dušených hříbků nebo žampiónů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso v mléce

Komentáře

  1. Anonym   08.03.2008 | 17:48 | reagovat | závadný

    opsané ze světové kuchařky, a ještě neúplně

  2. Anonym   22.01.2005 | 16:16 | reagovat | závadný

    jednoduche proto super

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web