Vepřové maso v mléce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • 60
      g máslo
    • mléko podle potřeby

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté maso osolíme a opepříme. Na rozehřátém másle opečeme maso ze všech stran dozlatova. Pak maso zalijeme mlékem tak, aby bylo zcela potopené, přiklopíme a zvolna dusíme doměkka.
2
Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, barvy zlatohnědé. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou, kterou můžeme ochutit přidáním dušených hříbků nebo žampiónů.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    8. 3. 2008 17:48

    opsané ze světové kuchařky, a ještě neúplně

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2005 16:16

    jednoduche proto super