Autor:

Vepřové maso po italsku

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Cibule
větší
1 ks
Anglická slanina 100 g
Rajský protlak 1 plechovka
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Oregáno 1 lžička
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na rozehřátou slaninu přidat cibuli na kostičky a nechat zrůžovět. Maso osolit, opepřit a rychle opéci na cibuli do červena. Zalít protlakem a zhruba stejným množstvím vody (vypláchneme plechovku od protlaku), přidat oregano a dusíme asi 15 minut v tlakovém hrnci. Každou porci zasypeme strouhaným sýrem.

Jako přílohu mám nejraději rýži, ale dobré jsou i těstoviny či knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso po italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web