Vepřové maso po italsku

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Gábina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 1
      ks cibule větší
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička oregáno
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozehřátou slaninu přidat cibuli na kostičky a nechat zrůžovět. Maso osolit, opepřit a rychle opéci na cibuli do červena. Zalít protlakem a zhruba stejným množstvím vody (vypláchneme plechovku od protlaku), přidat oregano a dusíme asi 15 minut v tlakovém hrnci. Každou porci zasypeme strouhaným sýrem.
2
Jako přílohu mám nejraději rýži, ale dobré jsou i těstoviny či knedlík.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.