Autor:

Vepřové maso po italsku

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 4 plátek
Cibule
větší
1 ks
Anglická slanina 100 g
Rajský protlak 1 plechovka
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Oregáno 1 lžička
Sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na rozehřátou slaninu přidat cibuli na kostičky a nechat zrůžovět. Maso osolit, opepřit a rychle opéci na cibuli do červena. Zalít protlakem a zhruba stejným množstvím vody (vypláchneme plechovku od protlaku), přidat oregano a dusíme asi 15 minut v tlakovém hrnci. Každou porci zasypeme strouhaným sýrem.

Jako přílohu mám nejraději rýži, ale dobré jsou i těstoviny či knedlík.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
4
2 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4 (hodnoceno 1x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso po italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web