Autor:

Vepřové maso na víně II.

Střední
Ingredience
Vepřová plec
nebo kýta
400 g
Sádlo 40 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletá paprika 1 špetka
Červené víno
dezertní
2 dl
Hladká mouka 20 g
Vepřový vývar  
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom pokrájíme na hrubší nudličky a opražíme v rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, posypeme mletou červenou paprikou, podlejeme vínem a dusíme do měkka.

Když je maso měkké, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalejeme masovým vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme kečupem.

Podávame s širokými nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso na víně II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web