Autor:

Vepřové maso na víně II.

Střední
Ingredience
Vepřová plec
nebo kýta
400 g
Sádlo 40 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Mletá paprika 1 špetka
Červené víno
dezertní
2 dl
Hladká mouka 20 g
Vepřový vývar  
Kečup - jemný 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom pokrájíme na hrubší nudličky a opražíme v rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, posypeme mletou červenou paprikou, podlejeme vínem a dusíme do měkka.

Když je maso měkké, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalejeme masovým vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme kečupem.

Podávame s širokými nudlemi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso na víně II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web