Vepřové kotlety s cizrnou

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks cibule
    • 6
      lžíce olivový olej
    • vepřové kotlety
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks rajče velké
    • 2
      plechovka cizrna

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Olivový olej, citronovou šťávu a chilli omáčku smícháme v dresing.
2
Nakrájíme si 4 cibule, papriku a rajče a smícháme s cizrnou. Promícháme s dresingem a necháme odležet.
3
Vepřové kotletky si zatím ugrilujeme se zbylými dvěma cibulemi a podáváme.
Zařazení: Maso Grilování Vepřové

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    17. 3. 2006 21:08

    V tomto recepte se pouzivaji cela zrna lusteniny. Jde o takovy lusteninovy salat. Omlouvam se, ze jsem nepopsala presneji.

  • Zuzka Bernátová
    Zuzka Bernátová |

    16. 3. 2006 17:05

    Moc ďakujem za odpoveď.Recept je hodne zaujímavý a rada ho vyskúšam. Ešte raz ,vďaka.

  • Pilence
    Pilence |

    15. 3. 2006 19:45

    Cizrna = cicer (teda alespon pokud jde o preklad do slovenstiny ,-)

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    15. 3. 2006 18:06

    Cizrna je hrách římský - luštěnina (vypadá jako žlutý hrášek, jen je větší a i chutnější) má jemně oříškovou chuť. Konzumují se většinou celá zrna nebo mouka.

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    15. 3. 2006 17:27

    Cizrna je druh mouky.

  • ZUZka Bernátová
    ZUZka Bernátová |

    15. 3. 2006 16:50

    Môže mi prosím vás niekto napísať čo je cizrna? Ďakujem.