Vepřové - drůbeží na kari

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřové maso (může být kotleta, kýta, krkovice nebo kuřecí, krůtí prsíčka)
    • brambory
    • sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • kari
    • šlehačka
    • žampiony

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáčku naskládáme na kolečka nakrájené brambory, jemně osolíme, opepříme a posypeme kari. Pozor, kari je dost aromatické, tak nepřehnat! Dále přidáme plátky masa, osolit a jemně kari. Pokud máme žampiony, přidáme na plátky nakrájené. Poslední vrstva nakrájené syrové brambory a jemně osolit. Přidat lžičku sádla nebo oleje a dát do trouby na 45-55 min., pak zalijeme šlehačkou a dáme ještě 10-15 min. dopéct.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.