Autor:

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Střední
Ingredience
Vepřová žebírka 1500 g
Sůl  
Kečup - jemný 100 g
Med 60 g
Zázvor
strouhaný
2 lžička
Sojová omáčka 3 lžíce
Škrob 1 lžíce
Cibule
jemně pokrájená
1 ks
Citronová šťáva
2 - 3
3 lžíce
Prolisovaný česnek 3 stroužek
Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme zbývající suroviny a zvolna táhneme asi 5 - 8 minut. Hotová žebírka odkryjeme, potřeme hotovou omáčkou a dopečeme bez alobalu ještě asi 15 - 20 minut.

Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 30 x
1
4.93 30 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 30x)
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Komentáře

  1. Martina   27.04.2015 | 16:58 | reagovat | závadný

    Prosím a nakolik stupňů je ze začátku pečete a jak dlouho než se udusí, děkuji :-)

  2. Lůsy   07.02.2015 | 12:12 | reagovat | závadný

    Prosím o radu, lze škrob něčím nahradit? (třeba PrDoPeč, jedlá soda..)

    1. eva   13.03.2015 | 15:53 | reagovat | závadný

      prdopeč a jedlá soda jsou úplně něco jiného, nejbližší škrobu je hladká mouka, ale nebude to mít tu správnou konzistenci...

  3. Kačka   14.01.2015 | 16:58 | reagovat | závadný

    Skvělá obíračka, ještě teď pomlaskáváme.

  4. igi   03.08.2014 | 8:47 | reagovat | závadný

    bola to delikateska 8-)

  5. V.Pokorná   22.12.2013 | 17:58 | reagovat | závadný

    Žádná věda a přitom naprostý luxus.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web