Autor:

VEPŘOVÁ PEČENĚ S KMÍNOVOU KŮRKOU

Obtížné
Ingredience
Vepřová krkovice 1 kg
Mletý kmín 1/2 lžička
Kmín  
Sůl  
Sádlo 20 g
Cibule 2 ks
Vývar 250 ml
Žampiony 250 g
Petrželka  
Slanina 100 g
Sladká smetana 100 g
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžička
Pikantní hořčice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Oba kmíny smícháme se 2 lžičkami soli, vetřeme do masa, zabalíme do fólie a dáme na 4 h. do chladničky. Maso ze všech stran prudce opečeme, přidáme rozčtvrcenou cibuli, podlijeme trochou vývaru. Žampiony nakrájíme na čtvrtky, slaninu na kostičky, petrželku usekáme a po 30 min. přidáme k masu, osmahneme, podlijeme vývarem a dusíme 30 min. Maso vyjmeme, šťávu procedíme, přidáme smetanu, zahustíme solamylem a povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: VEPŘOVÁ PEČENĚ S KMÍNOVOU KŮRKOU

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web