VEPŘOVÁ PEČENĚ S KMÍNOVOU KŮRKOU

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 0,5
      lžička mletý kmín
    • kmín
    • sůl
    • 20
      g sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 250
      ml vývar
    • 250
      g žampiony
    • petrželka
    • 100
      g slanina
    • 100
      g sladká smetana
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • pikantní hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oba kmíny smícháme se 2 lžičkami soli, vetřeme do masa, zabalíme do fólie a dáme na 4 h. do chladničky. Maso ze všech stran prudce opečeme, přidáme rozčtvrcenou cibuli, podlijeme trochou vývaru.
2
Žampiony nakrájíme na čtvrtky, slaninu na kostičky, petrželku usekáme a po 30 min. přidáme k masu, osmahneme, podlijeme vývarem a dusíme 30 min. Maso vyjmeme, šťávu procedíme, přidáme smetanu, zahustíme solamylem a povaříme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.