Vepřová panenka s ananasem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřová panenka
    • 150
      g vepřové maso
    • 200
      ml červené víno
    • 1
      lžíce med
    • šalvěj
    • 1
      špetka sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 4
      ks ananasový kompot

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do připravených otvorů v panence naplníme směs z vepřového masa, ananasu na kostičky, šalvěje, soli a pepře. Zprudka opečeme a necháme zapéct v troubě. Výpek zalijeme vínem, přidáme med, šťávu z ananasu. Krátce povaříme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    20. 12. 2007 12:10

    Recept je mdlí a příliš sladký.Nic moc.Vylepšila jsem ho.Přidat ostrý kečuptabascovorčestrsojovou omáčkua před koncem vaření 2 lžíce sezamových semínek,maso jsem nakrájela na nudličky a nepřidala již mleté maso.Sice vzniklo něco jiného,ale zato delikatesa.Doporučuji.