Vepřová kolena Flamendr

Střední
Ingredience
Vepřové koleno
menší vykostěná
4 ks
Cibule
velká
1 ks
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Mletá paprika
sladká a pálivá
 
Sádlo 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kolena uvnitř osolíme a opepříme, sádlo smícháme s drobně pokrájenou cibulí hořčicí a paprikou, směs vetřeme do kolen poté kolena stočíme, upevníme provázkem a uložíme do druhého dne v lednici.

Druhý den kolena prudce opečeme na sádle podlijeme vývarem nebo vodou a upečeme do měkka za průběžného přelívání vypečenou šťávou. Hotová kolena zbavíme provázku a nakrájíme na silnější plátky.

K obědu se zelím a bramborovým knedlíkem, večer při posezení je lepší chléb, hořčice, křen a pěkně vychlazená dvanáctka. Přeji dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kolena Flamendr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web