Vepřová kolena Flamendr

Střední
Ingredience
Vepřové koleno
menší vykostěná
4 ks
Cibule
velká
1 ks
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Mletá paprika
sladká a pálivá
 
Sádlo 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kolena uvnitř osolíme a opepříme, sádlo smícháme s drobně pokrájenou cibulí hořčicí a paprikou, směs vetřeme do kolen poté kolena stočíme, upevníme provázkem a uložíme do druhého dne v lednici.

Druhý den kolena prudce opečeme na sádle podlijeme vývarem nebo vodou a upečeme do měkka za průběžného přelívání vypečenou šťávou. Hotová kolena zbavíme provázku a nakrájíme na silnější plátky.

K obědu se zelím a bramborovým knedlíkem, večer při posezení je lepší chléb, hořčice, křen a pěkně vychlazená dvanáctka. Přeji dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kolena Flamendr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web