Autor:

Utopenci VIII.

Snadné
Ingredience
Špekáček
oloupeme, rozkrojíme podélně
1 kg
Cibule 500 g
Nové koření 1 lžička
Pepř celý 1 lžička
Bobkový list 5 ks
Koriandr 1/2 lžička
Ocet 300 ml
Voda 600 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Slané, Uzeniny

Krátce povaříme ocet, sůl a koření , podle chuti můžeme do vroucího nálevu přihodit pár feferonek.

Do vyšší sklenice urovnáme uzeniny, proložené s cibulí nakrájenou na plátky, zalijeme vychladlým nálevem a necháme několik dnů při pokojové teplotě uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Utopenci VIII.

Komentáře

  1. Pody   01.04.2011 | 17:43 | reagovat | závadný

    Sice nic originálního, ale chuťově super, doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web