Autor:

Utopenci VIII.

Snadné
Ingredience
Špekáček
oloupeme, rozkrojíme podélně
1 kg
Cibule 500 g
Nové koření 1 lžička
Pepř celý 1 lžička
Bobkový list 5 ks
Koriandr 1/2 lžička
Ocet 300 ml
Voda 600 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Slané, Uzeniny

Krátce povaříme ocet, sůl a koření , podle chuti můžeme do vroucího nálevu přihodit pár feferonek.

Do vyšší sklenice urovnáme uzeniny, proložené s cibulí nakrájenou na plátky, zalijeme vychladlým nálevem a necháme několik dnů při pokojové teplotě uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Utopenci VIII.

Komentáře

  1. Pody   01.04.2011 | 17:43 | reagovat |

    Sice nic originálního, ale chuťově super, doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web