Autor:

Utopená kobliha

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Čokoládová kobliha 1 ks
Vanilkové šodó
nebo vanilkový pudink
200 ml
Ostružiny
čerstvé
2 hrst
Cukr 1 lžička
Amaretto 1 lžička
Utopená kobliha

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu ostružin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily štávu. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté ostružiny a lžičkou jimi polijte vnitřní strany stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými ostružinami a zbývajícím šodo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Utopená kobliha

Komentáře

  1. Ladia   29.11.2010 | 11:59 | reagovat | závadný

    Amaretto je alkohol že? :-|

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web