Autor:

Utopená kobliha

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Čokoládová kobliha 1 ks
Vanilkové šodó
nebo vanilkový pudink
200 ml
Ostružiny
čerstvé
2 hrst
Cukr 1 lžička
Amaretto 1 lžička
Utopená kobliha

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu ostružin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily štávu. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté ostružiny a lžičkou jimi polijte vnitřní strany stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými ostružinami a zbývajícím šodo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Utopená kobliha

Komentáře

  1. Ladia   29.11.2010 | 11:59 | reagovat |

    Amaretto je alkohol že? :-|

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web