Autor:

Těstoviny se sýrovo-bylinkovou omáčkou

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Těstoviny 1 balení
Sýr Niva 100 g
Eidam sýr 100 g
Tavený sýr
kostka Apetita nebo jiného taveného sýra
1 kostka
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Bazalka  
Pažitka
(bylinky by měly být sušené)
 
Sůl  

Postup přípravy:

Omáčka: do smetany přisypeme špetku bylinek, špetku soli a zahříváme, přidáme nastrouhaný aidam a nadrobíme nivu, přihodíme i kostku taveného sýra. Vše za důkladného míchání necháme povařit, až omáčka zhoustne (pokud se vám bude zdát příliš řídká, můžete ji zahustit trochou hladké mouky, ale opatrně, ať se vám nevytvoří hrudky!).
Těstoviny uvaříme podle návodu a přelijeme omáčkou. Můžeme posypat sýrem a černými olivami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Mazanec Svátky jara den po dni. Ty nej velikonoční recepty - díl II. Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny se sýrovo-bylinkovou omáčkou

Komentáře

  1. Frantiska :)   26.02.2008 | 21:04 | reagovat |

    recept vypada vyborne, jen mam pocit, ze susena bazalka nechutan nic moc, neni nad cerstvou :)

  2. Andra   26.02.2008 | 8:25 | reagovat |

    Mam rada syrove omacky na cestoviny, ale myslim, ze omacku nie je nutne zahustovat. Syr v omacke chladnutim rychlo tuhne.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web