Autor:

Těstoviny se špěnátem a krůtím masem

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Baby špenát 400 g
Krůtí prsa 400 g
Muškátový oříšek 2 špetka
Zakysaná smetana 1 kelímek
Máslo 2 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Česnek 6 stroužek
Strouhaný parmazán 2 hrst
Těstoviny  

Postup přípravy:

Do hrnce vložíme máslo, olivový olej, česnek a muškátový oříšek. Až se máslo rozpustí, přidáme krůtí (nebo kuřecí) prsa nakrájené na kostičky. Lehce osmahneme.
Dáme vařit osolenou vodu na těstoviny.
Až se maso osmahne, přidáme baby špenát a vaříme bez pokličky cca 5 minut. Pokud se již voda vaří, dáme těstoviny do vody.
Po pěti minutách přidáme smetanu, dochutíme solí, pepřem a přidáme několik velkých lžic vody z těstovin.
Uvařené těstoviny slijeme, dle potřeby použijeme opět trochu vody do omáčky. Do omáčky dáme parmezán a počkáme, až se spojí.
Do mísy vložíme těstoviny a zalijeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny se špěnátem a krůtím masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web