Televizní

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
40 minut
5
porce
neuvedeno
autor: abygail

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg maso vepřové, skopové, hovězí i divočina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 250
      g zakysaná smetana
    • 0,5
      ks citronová šťáva
    • sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Je to recepis, který mamka kdysi opsala z TV a nám tak zachutnal, že už mu zůstal název. Je možné, že se originál nějak jmenuje, ale já jej neznám.
2
Maso pokrájíme na tenké nudličky, osolíme, pokapeme olejem, citronem a necháme uležet, nejlépe přes noc, v chladničce.
3
Na zpěněné cibulce podusíme, pak zalijeme zakysanou smetanou, povaříme cca)3 min., přidáme rajský protlak, krátce povaříme a ihned podáváme. Nejlépe s rýží.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.