Autor:

Sýrové albánské bramboráky

Snadné
Ingredience
Brambory
oloupané
800 g
Sůl 1 lžička
Hladká mouka 6 lžíce
Olej  
Balkánský sýr
rozmačkaný - lze nahradit brynzou
250 g
Kyselá smetana 1 šálek

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Nastrouhejte oloupané brambory, osolte je a vmíchejte hladkou mouku. Vzniklé těsto lijte po přiměřených dávkách na rozpálený olej. Každý bramborák nejprve opečte po jedné straně a poté obraťte. Na povrch právě opečené strany rozetřete směs připravenou z rozmačkaného balkánského sýra (lze nahradit brynzou) a šálku kyselé smetany. Dopečte a ještě teplé servírujte na stůl.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Sýrové albánské bramboráky

Komentáře

  1. reina irena   14.02.2007 | 10:04 | reagovat |

    dotaz: do bramboráků nedávám vejce? netrhají se? slané to asi bude dost z balkánského sýra...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web