Super směs na topinky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mrkev
    • tatarská omáčka
    • česnek
    • chleba
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na struhadle nahrubo nastrouháme mrkve, smícháme je se 2 lžícemi tatarky (podle chuti i méně nebo více) tak, aby se mrkev s tatarskou omáčkou spojila v jakoby pomazánku.
2
Krajíce chlebu potřeme česnekem a dáme smažit, poté je směsí potřeme.
3
Poznámka: ingredience na první pohled vypadají, že k sobé nepatři, ale vyzkoušejte, je to výborné, především jako snídaně :-)
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Kristýna Nováková
    Kristýna Nováková |

    8. 10. 2008 14:07

    Pardon, samozřejmě, česnek až na usmažené topinky, omlouvám se, psala jsem to ve spěchu :-)

  • Di -
    Di - |

    4. 10. 2008 07:04

    Řešení je prý nepoužívat "klíček", střed česneku. Já bych zase pro lidi s choulostivým zažíváním nekombinovala smažené topinky s česnekem a majonézu, to by nemuselo dopadnout dobře, i když komabinace je lákavá. Řešením by možná byla topinka nasucho nebo čerstvé pečivo.

  • Jana Wernischova
    Jana Wernischova |

    4. 10. 2008 01:13

    No já taky potírám topinky česnekem až po usmažení, ale vím že jsou lidi, kteří "syrový" česnek nemůžou a tohle je třeba řešení.....

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    3. 10. 2008 15:52

    Není lepší první usmažit topinky a ty pak potřít česnekem? Když se potřou předem, tak se může česnek pálit.