Autor:

Studená okurková omáčka

Střední
Ingredience
Okurka salátová 600 g
Zakysaná smetana 100 g
Kopr  svazek
Vegeta 4 lžička
Olivový olej 1 lžíce
Bílý jogurt
plnotučný
80 g

Postup přípravy:

Okurku oloupeme a nahrubo nastrouháme, přebytečou vodu vymačkáme. Přilijeme jogurt a zakysanou smetanu a dobře promícháme. Kopr jemně nasekáme a přidáme do omáčky spolu s vegetou a olejem, zamícháme a necháme asi 30 minut uležet. Před podáváním ozdobíme snítkou kopru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Studená okurková omáčka

Komentáře

  1. jana   26.02.2016 | 23:44 | reagovat |

    také nedávám vegetu, ale česnek, je to výborné, v horkém létě osvěžující

  2. pipča   21.08.2014 | 10:24 | reagovat |

    až na tu vegetu, kterou nepoužívám je výborná a osvěžující

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web