Autor:

Studená okurková omáčka

Střední
Ingredience
Okurka salátová 600 g
Zakysaná smetana 100 g
Kopr  svazek
Vegeta 4 lžička
Olivový olej 1 lžíce
Bílý jogurt
plnotučný
80 g

Postup přípravy:

Okurku oloupeme a nahrubo nastrouháme, přebytečou vodu vymačkáme. Přilijeme jogurt a zakysanou smetanu a dobře promícháme. Kopr jemně nasekáme a přidáme do omáčky spolu s vegetou a olejem, zamícháme a necháme asi 30 minut uležet. Před podáváním ozdobíme snítkou kopru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Studená okurková omáčka

Komentáře

  1. jana   26.02.2016 | 23:44 | reagovat |

    také nedávám vegetu, ale česnek, je to výborné, v horkém létě osvěžující

  2. pipča   21.08.2014 | 10:24 | reagovat |

    až na tu vegetu, kterou nepoužívám je výborná a osvěžující

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web