Autor:

Štika paní porybné

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 1
Ingredience
Štika
vykoštěná
200 g
Koření
rybí
 
Hladká mouka
na posyp
 
Rostlinný olej
na opečení
 
Vejce 2 ks
Sýr
cihla na strouhání
100 g
Příloha
Brambory
vařené s nasekanou petrželkou, opečené, americké
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykostěnou a opláchnutou štiku osušíme, okořeníme a lehce obalíme v hladké mouce. Takto upravenu štiku dáme na pánvičku, kde máme již dostatečně rozpálený olej. Porci štiky (může být i jiný druh ryby) opečeme po obou stranách do zlatova, vyjmeme na zapékací talíř.
Připravíme si rozšlehané vejce s nastrouhaným sýrem a touto směsí polijeme štiku a dáme na gril zapéci, aby se utvořila jemná kůrčička. Posypeme sekanou petrželkou, jak brambory tak štiku. Omastíme výpekem nebo rozpuštěným máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Štika paní porybné

Komentáře

  1. BOOMBOOS   04.11.2010 | 11:09 | reagovat |

    Dělal jsem skvělé, Díky za recept. ;-)

  2. Airan Novakova   14.11.2005 | 14:38 | reagovat |

    Recept vypada bezvadne, jednoduche a dobre. Diky pane Jindrichu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web