Autor:

Štika paní porybné

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 1
Ingredience
Štika
vykoštěná
200 g
Koření
rybí
 
Hladká mouka
na posyp
 
Rostlinný olej
na opečení
 
Vejce 2 ks
Sýr
cihla na strouhání
100 g
Příloha
Brambory
vařené s nasekanou petrželkou, opečené, americké
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykostěnou a opláchnutou štiku osušíme, okořeníme a lehce obalíme v hladké mouce. Takto upravenu štiku dáme na pánvičku, kde máme již dostatečně rozpálený olej. Porci štiky (může být i jiný druh ryby) opečeme po obou stranách do zlatova, vyjmeme na zapékací talíř.
Připravíme si rozšlehané vejce s nastrouhaným sýrem a touto směsí polijeme štiku a dáme na gril zapéci, aby se utvořila jemná kůrčička. Posypeme sekanou petrželkou, jak brambory tak štiku. Omastíme výpekem nebo rozpuštěným máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Štika paní porybné

Komentáře

  1. BOOMBOOS   04.11.2010 | 11:09 | reagovat |

    Dělal jsem skvělé, Díky za recept. ;-)

  2. Airan Novakova   14.11.2005 | 14:38 | reagovat |

    Recept vypada bezvadne, jednoduche a dobre. Diky pane Jindrichu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web