Mořská štika v alobalu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g štika
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 800
      g brambory
    • 0,1
      l bílé víno
    • 100
      g anglická slanina
    • 1
      ks cuketa
    • 2
      ks rajčata
    • rozmarýn
    • koření na ryby
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Alobalovou fólii rozdělíme na čtyři čtvercové díly, které vytvarujeme jako kapsy a potřeme lehce olejem. Na každou část poklademe nakrájené plátky oloupaných a osolených brambor. Maso ze štiky rozdělíme na čtyři porce, které osolíme a okořeníme rybí směsí a rozmarýnem. Na kousky brambor klademe plátky slaniny a plátky ryby, přidáme kousky pokrájené cukety a rajčat.
2
Potom mírně podlijeme bílým vínem a každou kapsu velmi opatrně uzavřeme. Okraje ohneme dvojitě, aby se fólie neprotrhla. Na rozehřátém grilu pečeme asi 30 minut. Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny a bílým vínem.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.