Autor:

Štědrovečerní kuba z Domažlic

Snadné
Ingredience
Sušené houby
stroček, hřiby, křemenáče
50 g
Krupky
trhané
300 g
Sádlo 40 g
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Kmín  
Majoránka  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Krupky spaříme a uvaříme doměkka v osolené vodě s kmínem a trochou sádla.
Na cibulce podusíme houby a vše smícháme dohromady. Okořeníme prolisovaným česnekem, majoránkou, pepřem, promícháme, dáme do vymaštěného pekáče a necháme v troubě zapéct.
Na povrch kuby přidáme před zapečením zbytek sádla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letos to dokážeme: Dietní jídelníček od Petra Havlíčka pro rok 2017 Články z

Komentáře k receptu: Štědrovečerní kuba z Domažlic

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web