Autor:

Srbské rizoto II.

Střední
Ingredience
Vepřová plec 300 g
Slanina 40 g
Máslo 30 g
Cibule 1 ks
Rýže 250 g
Tvrdý sýr 50 g
Kečup - jemný  
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na vyškvařené slanině zpěníme drobně pokrájenou cibuli a přidáme máslo. Vepřové maso nakrájíme na malé kostky a osmahneme na cibuli dozlatova. Pak zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme téměř doměkka.

Přidáme vypranou spařenou rýži, osolíme, přilijeme horkou vodu, aby asi na dva prsty přesahovala rýži, přikryjeme pokličkou a v troubě dodusíme doměkka. Na talíři přeléváme kečupem a sypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Co udělá se ženou kouření Články z

Komentáře k receptu: Srbské rizoto II.

Komentáře

  1. Adam   04.03.2017 | 22:20 | reagovat |

    Hmm, jestli někdo myslí vážně,že se má rizoto přelévat na talíři kečupem, tak potěš koště.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web