Autor:

Srbské rizoto II.

Střední
Ingredience
Vepřová plec 300 g
Slanina 40 g
Máslo 30 g
Cibule 1 ks
Rýže 250 g
Tvrdý sýr 50 g
Kečup - jemný  
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na vyškvařené slanině zpěníme drobně pokrájenou cibuli a přidáme máslo. Vepřové maso nakrájíme na malé kostky a osmahneme na cibuli dozlatova. Pak zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme téměř doměkka.

Přidáme vypranou spařenou rýži, osolíme, přilijeme horkou vodu, aby asi na dva prsty přesahovala rýži, přikryjeme pokličkou a v troubě dodusíme doměkka. Na talíři přeléváme kečupem a sypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Srbské rizoto II.

Komentáře

  1. Adam   04.03.2017 | 22:20 | reagovat |

    Hmm, jestli někdo myslí vážně,že se má rizoto přelévat na talíři kečupem, tak potěš koště.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web