Autor:

Srbské rizoto II.

Střední
Ingredience
Vepřová plec 300 g
Slanina 40 g
Máslo 30 g
Cibule 1 ks
Rýže 250 g
Tvrdý sýr 50 g
Kečup - jemný  
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na vyškvařené slanině zpěníme drobně pokrájenou cibuli a přidáme máslo. Vepřové maso nakrájíme na malé kostky a osmahneme na cibuli dozlatova. Pak zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme téměř doměkka.

Přidáme vypranou spařenou rýži, osolíme, přilijeme horkou vodu, aby asi na dva prsty přesahovala rýži, přikryjeme pokličkou a v troubě dodusíme doměkka. Na talíři přeléváme kečupem a sypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Srbské rizoto II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web