Špízy z mletého masa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g mleté maso - hovězí
    • 150
      g mleté maso - vepřové
    • cuketa
    • paprika
    • olej
    • gyros koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželová nať
    • bazalka
    • majoránka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté vepřové a hovězí maso smícháme. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou, gyrosem, nasekanou bazalkou a petrželovou natí. Promícháme a necháme odstát asi 20 minut na chladném místě.
2
Potom z hmoty formujeme kuličky, které zploštíme a střídavě je napichujeme na dřevěnou jehlu společně s nakrájenými barevnými paprikami a cuketou.
3
Naplněné špízy z obou stran smažíme v horkém oleji.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • jana
    jana |

    28. 6. 2014 11:30

    Špízky dělat jen z hov.masa,přidat trochu oleje a celý špíz obalit v hl.mouce-Drží a je to Bomba :-* :-D ;-)

  • jana
    jana |

    28. 6. 2014 11:28

    :-D :-D

  • Tomáš Nevěřící
    Tomáš Nevěřící |

    1. 3. 2007 12:19

    Je to bez vajíčka a přidané mouky, pak mi prozradte co s masem děláte, že vám z jehly při smažení nespadne, mě vždy. Nebo máte nějaká zvláštní lepidlo