Autor:

Polévka z vaječné jíšky

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Voda
nebo vývar zeleninový , kuřecí
1 l
Mražená zelenina 100 g
Tuk 50 g
Hrubá mouka 20 g
Sůl
špetka
 
Nať
petrželová nebo pažitka
 
Vejce 2 ks
Polévka z vaječné jíšky

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu osmažíme na tuku. Když je zelenina osmažená, přidáme mouku a dosvětla osmažíme.
Do takto připravené jíšky pak přidáme vejce, mícháme, jakmile ztuhnou, zalijeme je studenou vodou nebo vývarem, hodně metlou rozmícháme a polévku ještě krátce povaříme.
Nakonec podle chuti okořeníme a osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vyzkoušejte nejlepší zavářky do polévek! Články z

Komentáře k receptu: Polévka z vaječné jíšky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web