Autor:

Polévka z vaječné jíšky

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Voda
nebo vývar zeleninový , kuřecí
1 l
Mražená zelenina 100 g
Tuk 50 g
Hrubá mouka 20 g
Sůl
špetka
 
Nať
petrželová nebo pažitka
 
Vejce 2 ks
Polévka z vaječné jíšky

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu osmažíme na tuku. Když je zelenina osmažená, přidáme mouku a dosvětla osmažíme.
Do takto připravené jíšky pak přidáme vejce, mícháme, jakmile ztuhnou, zalijeme je studenou vodou nebo vývarem, hodně metlou rozmícháme a polévku ještě krátce povaříme.
Nakonec podle chuti okořeníme a osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Polévka z vaječné jíšky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web