Španělské pusinky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 150
      g cukr krystal
    • 5
      g kakao
  • Náplň
    • 300
      g mascarpone
    • 100
      ml sladká smetana
    • 100
      g cukr krystal
    • 200
      g jahody Nakrájené na plátky
    • 1
      lžíce vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky smícháme s cukrem a přidáme kakao. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Do sněhu opatrně přidáváme žloutky s cukrem a přidáme mouku. Připravíme si 2 plechy vyložené papírem. Na každý plech dáme těsto silné asi 1 cm a pečeme asi 15 minut při teplotě 170 °C. Necháme vychladit.
2
Náplň připravíme tak, že smetanu vyšleháme do tuha, přidáme mascarpone, krystálový a vanilkový cukr a vymícháme na hustý krém. 1. těsto potřeme krémem, přikryjeme druhým těstem, vykrajujeme pak malé koláčky, vrchní těsto ozdobíme kakaem a poklademe jahodami.
Zařazení: Moučníky Řezy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.