Autor:

Španělské pusinky

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Cukr krystal 150 g
Kakao 5 g
Náplň
Mascarpone 300 g
Sladká smetana 100 ml
Cukr krystal 100 g
Jahody
Nakrájené na plátky
200 g
Vanilkový cukr 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Žloutky smícháme s cukrem a přidáme kakao. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Do sněhu opatrně přidáváme žloutky s cukrem a přidáme mouku. Připravíme si 2 plechy vyložené papírem. Na každý plech dáme těsto silné asi 1 cm a pečeme asi 15 minut při teplotě 170 °C. Necháme vychladit.

Náplň připravíme tak, že smetanu vyšleháme do tuha, přidáme mascarpone, krystálový a vanilkový cukr a vymícháme na hustý krém. 1. těsto potřeme krémem, přikryjeme druhým těstem, vykrajujeme pak malé koláčky, vrchní těsto ozdobíme kakaem a poklademe jahodami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Španělské pusinky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web