Španělská bramborová omeleta

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory 4 ks
Vejce 5 ks
Cibule  
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Tymián  
Petrželka  
Olej 125 ml
Španělská bramborová omeleta

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli také oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Česnek oloupeme a utřeme nožem.
Rozpálíme olej na pánvi, kterou můžeme vložit i do trouby, vhodíme brambory, cibuli a česnek. Opatrně promícháme a 10 minut dusíme. Potom osolíme a opepříme a zase 10 minut dusíme směs, kterou přitlačíme na dno pánve. Potom pánev sejmeme z plotny.
Vejce rozšleháme s tymiánem a nakrájenou petrželkou, osolíme a opepříme a vlijeme do pánve. Troubu rozpálíme na 200 stupňů a zapečeme směs na pánvi cca 10-15 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Španělská bramborová omeleta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web