Španělská bramborová omeleta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks brambory
    • 5
      ks vejce
    • cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • petrželka
    • 125
      ml olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli také oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Česnek oloupeme a utřeme nožem.
2
Rozpálíme olej na pánvi, kterou můžeme vložit i do trouby, vhodíme brambory, cibuli a česnek. Opatrně promícháme a 10 minut dusíme. Potom osolíme a opepříme a zase 10 minut dusíme směs, kterou přitlačíme na dno pánve. Potom pánev sejmeme z plotny.
3
Vejce rozšleháme s tymiánem a nakrájenou petrželkou, osolíme a opepříme a vlijeme do pánve. Troubu rozpálíme na 200 stupňů a zapečeme směs na pánvi cca 10-15 minut.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.