Špagety Carbonara III.

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • špagety
    • 100
      g anglická slanina
    • 6
      ks žloutek
    • 80
      g sýr parmazán
    • petrželová nať
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme špagety. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi na oleji vyškvaříme. Přidáme špagety a promícháme. Vypneme sporák a hned přidáme žloutky, parmazán a nadrobno nasekanou petrželovou nať. Důkladně promícháme.
2
Zdroj: Upravený recept z časopisu Žena a život.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Radim
    Radim |

    27. 10. 2015 13:33

    Nikdo tu nepsal, ze je to originalni recept.

  • HellStillery
    HellStillery |

    6. 7. 2014 19:32

    Já myslela, že original recept je hlavně s česnekem a bez petržele? :-\

  • ZOEN
    ZOEN |

    19. 10. 2012 18:15

    Velka dobrota, kterou muzu vsem doporucit.

  • Marta
    Marta |

    19. 8. 2012 19:38

    Skvělé :-P :-P :-P :-P :-P :-P

  • Vláďa
    Vláďa |

    2. 6. 2012 11:45

    italská klasika....

  • Marcela M.
    Marcela M. |

    24. 4. 2012 08:02

    Výborné a rychlé superpapáníčko, děkuji za recept :-) :-) :-)

  • Vendys
    Vendys |

    4. 2. 2012 18:38

    Kde je ten vysněný recept...? zkusil jsem všechny odkazy a asi jsem trubka...

  • pippiva
    pippiva |

    13. 11. 2011 15:51

    tady mate take originalni recept na carbonaru, skvele napsan :-)

  • pippiva
    pippiva |

    13. 11. 2011 15:47

    http://www.recepty.cz/recept/spaghetti-carbonara-la-ricetta-tradizionale-146715

  • milacik100
    milacik100 |

    13. 11. 2011 13:14

    Přesně taqkto mají chutnat originální špagety carbonara, žadná smetana, jak jsme do všeho naučení rvát. Original recept, děkuji a dávám samozřejmě za 1

  • katy
    katy |

    11. 8. 2011 09:22

    Taky děláme a jsou vynikající, my jen nejdřív z petrželové natě, žloutků a parmezánu uděláme pesto a špagety normálně uvaříme a až jsou tak to s tím promícháme, jsou potom takové krémovější :-)

  • Gabriela Že
    Gabriela Že |

    29. 4. 2011 20:41

    Paní Evičko taky dělám, a jsou moc dobré. Jednoduché, rychlé a hlavně výborné!

  • Greinerova
    Greinerova |

    5. 4. 2011 17:18

    To musí být dobré ;-) .Proč hodnoceno 3- :-( .