Špenátová omáčka

Hodnocení:

Moje:

20 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce česnek
    • 2
      hrnek listový špenát (nebo 1 mrazeny spenat)
    • 4
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      hrnek zeleninový vývar
    • 1
      lžíce olej
    • 0,5
      hrnek strouhaný parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozpálíme olej ve středně velkém hrnci, přidáme cibuli a smažíme téměř dozlatova. Přidáme česnek a smažíme asi 30 vteřin. Přidáme špenát (vaříme asi 1 minutu), poté vmícháme zakysanou smetanu, parmazán a zeleninový vývar.
2
Zmírníme teplotu a necháme projít varem. Poté vše rozmixujeme ponorným mixérem.
3
Můžeme podávat k těstovinám.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.