Autor:

Šneci s bylinkovým máslem

50 minut PT0H50M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Zahradní šneci
(v nálevu)
20 ks
Ulity
(šnečí)
20 ks
Vepřový vývar 250 ml
Bílé víno 100 ml
Šalotka 2 ks
Česnek 3 stroužek
Tymián 2 snítka
Bylinkové máslo
Máslo 50 g
Šalotka
(malá)
1 ks
Česnek 1 stroužek
Petrželka  
Citron 1 ks
Estragon  
Sůl  
Pepř mletý  
Šneci s bylinkovým máslem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Nejdříve si připravte bylinkové máslo. Lehce změklé máslo smíchejte se všemi ostatními ingrediencemi.

Šnečí maso lze koupit už upravené v nálevu. Slijte ho, opláchněte, vložte do kastrolu spolu s vývarem, dvěma šalotkami, třemi stroužky česneku, tymiánem a zalijte bílým vínem. Nechte povařit cca 20 minut. Rozpalte gril.

Opláchněte prázdné ulity, a každou zakápněte máslem. Poté do každé přidejte šnečí maso a opět „zašpuntujte“ máslem. Dejte na plech a na 10 minut pod gril. Šneci se podávají nejlépe s bílou bagetou. Jako víno k nim odrůda Chardonnay...

Šneci jsou perfektním předkrmem ke štědrovečerní tabuli, dříve se u nás jedli...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Šneci s bylinkovým máslem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web