Autor:

Smažený celer s nivou

20 minut PT0H20M
Střední
Ingredience
Celer
větší
1 ks
Vejce 1 ks
Hladká mouka 4 lžíce
Strouhanka 1 hrnek
Sýr Niva
100
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Celer nakrájíme na cca 1cm plátky. Vložíme do osolené vroucí vody a necháme chvilku povařit (nesmí být rozvařený a pouze změklý). Vyjmeme plátky a osušíme. obalíme v hladké mouce (stejný postup jako u obalování řízků) a v rozšlehaném vajíčku. Na talíř si na jemném struhadle nastrouháme nivu a celer obalený ve vajíčku obalíme v nivě. Je potřeba obalit celer tak, aby na něm zůstala vrstva cca 0,5cm sýra (není to jednoduché, ale jde to). Poté ponoříme celer opět do vejce a obalíme ve strouhance. Poté standardně smažíme. Jako příloha jsou výborné varěné brambory posypané pažitkou. Je to piplačka než přijdete na grif jak obalovat, ale výsledek za to stojí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Králík s koriandrem pečený v papilotě Jarní kuchyně a mladé maso. Vyzkoušejte 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Smažený celer s nivou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web