Autor:

Slepice na chilli

Střední
Porce: 6
Ingredience
Slepice 1 ks
Sůl  
Paprika - sladká 1 lžička
Chilli 1 lžička
Rostlinný olej  
Bílé víno 1 dl
Hrášek 900 g
Rajský protlak 2 lžíce
Ementál 40 g
Okurka 1 ks
Kapie
(Na ozdobu)
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Uvařenou slepici vykostíme, maso nakrájíme na proužky. Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme chilli a papriku. Přidáme maso a za stálého míchání ode dna prudce ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vína a na mírném plameni podusíme. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, protlak, kečup, podlijeme zbytkem vína a dusíme. Omáčku necháme nakonec zhoustnout, osolíme, přidáme drobně nasekaný česnek a zelený hrášek. Povaříme. Podáváme s opečenými brambory. Na talíři zdobíme vějířkem okurky, kouskem kapie a kopečkem strouhaného ementálu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Slepice na chilli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web