Autor:

Slepice na chilli

Střední
Porce: 6
Ingredience
Slepice 1 ks
Sůl  
Paprika - sladká 1 lžička
Chilli 1 lžička
Rostlinný olej  
Bílé víno 1 dl
Hrášek 900 g
Rajský protlak 2 lžíce
Ementál 40 g
Okurka 1 ks
Kapie
(Na ozdobu)
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Uvařenou slepici vykostíme, maso nakrájíme na proužky. Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme chilli a papriku. Přidáme maso a za stálého míchání ode dna prudce ze všech stran opečeme. Podlijeme trochou vína a na mírném plameni podusíme. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, protlak, kečup, podlijeme zbytkem vína a dusíme. Omáčku necháme nakonec zhoustnout, osolíme, přidáme drobně nasekaný česnek a zelený hrášek. Povaříme. Podáváme s opečenými brambory. Na talíři zdobíme vějířkem okurky, kouskem kapie a kopečkem strouhaného ementálu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Slepice na chilli

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web