Autor:

slavnostní paštika

Obtížné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Telecí játra 200 g
Uzený jazyk
vařený
50 g
Husí játra 500 g
Slanina 100 g
Šunka 50 g
Paštikové koření
1/2 lžíce
 
Červené víno
0,5 dcl
 
Žemle 1 ks
Vejce 2 ks
Sádlo  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ostatní

Vepřové maso, telecí játra, polovinu husích jater a polovinu slaniny umeleme, přidáme žemli namočenou ve víně a znovu umeleme. Vmícháme vejce, koření a sůl. Druhou polovinu husích jater, šunku slaninu a vařený oloupaný jazyk nakrájíme na kostičky a promícháme je s umletou směsí. Paštikovou formu nebo sklenice vymažeme sádlem nebo vyložíme plátky slaniny, naplníme připravenou směsí, uzavřeme a vaříme ve vodní lázni nebo v páře 2 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: slavnostní paštika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web