Autor:

slavnostní paštika

Obtížné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Telecí játra 200 g
Uzený jazyk
vařený
50 g
Husí játra 500 g
Slanina 100 g
Šunka 50 g
Paštikové koření
1/2 lžíce
 
Červené víno
0,5 dcl
 
Žemle 1 ks
Vejce 2 ks
Sádlo  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ostatní

Vepřové maso, telecí játra, polovinu husích jater a polovinu slaniny umeleme, přidáme žemli namočenou ve víně a znovu umeleme. Vmícháme vejce, koření a sůl. Druhou polovinu husích jater, šunku slaninu a vařený oloupaný jazyk nakrájíme na kostičky a promícháme je s umletou směsí. Paštikovou formu nebo sklenice vymažeme sádlem nebo vyložíme plátky slaniny, naplníme připravenou směsí, uzavřeme a vaříme ve vodní lázni nebo v páře 2 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: slavnostní paštika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web