Autor:

Segedínské kotlety z Pešti

Střední
Ingredience
Rostlinný olej 4 lžíce
Cibule
1-2
 
Mletá paprika  
Vývar  
Česnek  
Drcený kmín  
Kysané zelí  
Smetana  
Polohrubá mouka  
Sůl  
Kotlety 4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Naklepané kotlety prudce opečeme na oleji a přendáme na talíř. Do výpeku dáme nakrájenou cibuli o osmahneme, přidáme mletou papriku - nemusí být mnoho, aby nám celková omáčka zůstala bělejší. Do tohoto základu vrátíme kotlety, osolíme, přidáme drcený kmín, zalijeme vývarem a dusíme. Vývaru nepoužijeme mnoho. Je nutné, abychom docílili vysmahnutí, kdy kotlety budou poloměkké. Přidáme nakrájené kysané zelí a nějakou dobu spolu s masem budeme opékat a hlídat, aby se nám vše nepřipálilo. Zelí získá tmavší barvu a zároveń bude mít ve finále lepší chuť. Před dokončením opékaní zelí přidám 1-2 stroužky česneku na hrubo nakrájený a chvilku opeču spolu se zelím, doleji vývarem,opět ne mnoho, musíme počítat s množstvím smetany, kterou dáváme na závěr. Do smetany zamícháme pol.mouku na zahuštění.
Výborné s houskovým knedlíkem, noky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Segedínské kotlety z Pešti

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web