Autor:

Šči z kysaného zelí

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Kysané zelí 500 g
Cibule
Hladká mouka 1 lžíce
Tuk 2 lžíce
Rajský protlak 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Bobkový list  
Maso
vepřové nebo skopové
 
Kořenová zelenina 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Do vroucí vody dáme vařit maso. Když je poloměkké, přidáme zelí a vaříme společně s masem doměkka. Zvlášť osmažíme na tuku pokrájenou zeleninu a cibuli, přidáme rajčatový protlak a 20-30 minut před koncem varu je přidáme do polévky spolu s bobkovým listem, pepřem, solí a zásmažkou. Povaříme. Před podáváním buď maso rozporcujeme a podáváme se šči, nebo je vyjmeme a podáváme zvlášť s pikantní omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Šči z kysaného zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web