Placky z kysaného zelí

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 7
      dl kysané zelí
    • 2
      vejce
    • 200
      g měkký salám
    • petrželová nať
    • sůl
    • mletý kmín
    • polohrubá mouka
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrájíme na drobno, přimícháme vejce, na proužky nakrájený salám, sekanou nať, sůl, kmín a tolik mouky, aby vzniklo těsto husté jako na bramborové placky. Na rozpáleném oleji smažíme menší placky. Podáváme s čajem.
Zařazení: Přílohy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jan
    Jan |

    17. 9. 2016 15:44

    Dělávám je často a jsou VÝBORNÉ!!!

  • Jan
    Jan |

    17. 9. 2016 15:44

    Dělávám je často a jsou VÝBORNÉ!!!

  • Já
    |

    1. 2. 2014 13:38

    Hej me by zajímalo zda taky humus by jedly prasata,takovej humus jsem v zivote nejedla :-\

  • Veronika
    Veronika |

    3. 1. 2014 14:16

    Včera jsem vyzkoušela placičky a dnes jsem je měla k obědu. Jsem velmi zklamaná, kyselá chuť byla jediná, kterou jsem cítila :( Nedoporučuji

  • Trimila
    Trimila |

    24. 5. 2013 12:40

    Děkuji za recept na rychlé a výborné jídlo. Místo salámu jsem přidala zbytek uzeného hov. jazyka a trochu škvarků. Super. :-)

  • Míša Šolarová
    Míša Šolarová |

    19. 8. 2011 14:19

    Dobrý tip na něco dobrého k pivku. Ještě jsem recept vylepšila místo salámu přidáním škvarků a těsto smažit samozřejmě na sádle :-)

  • Jitka Malinová
    Jitka Malinová |

    21. 2. 2006 11:16

    My zase děláme jako bramborák, přidáme česnek a majoránku, ale salám nedáváme. Na sklenici zelí jedno vajíčko stačí. Výborná chuťovka k pivu nebo vínu.

  • Eva Furianová
    Eva Furianová |

    21. 2. 2006 11:14

    Milujeme rýchle a dobré recepty..-)))Díky..Hodnotím kladne.-))))

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    21. 2. 2006 10:21

    Ano, já do nich ani vejce nedávám, jen zelí, špek nebo salám a spojím hladkou moukou. Jednoduchost sama a je to výborné:-))

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    21. 2. 2006 09:59

    U nás se těmto plackám říká zelníky a místo salámu dávám zbytky pečeného masa. Je to výborné.