Autor:

Savojská polévka

Snadné
Ingredience
Pórek 2 ks
Petržel 2 ks
Jarní cibulka 3 ks
Hlávkové zelí 1/4 ks
Brambory
(Větší)
3 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Zeleninový vývar  
Ementál 100 g
Veka
(Plátky)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu kromě brambor nakrájíme na menší kousky. Na rozehřátém oleji zeleninu osmahneme a dusíme asi 10 minut. Poté přidáme kousky brambor, zalijeme vodou a vývarem, osolíme, opepříme a vaříme až je zelenina měkká. Plátky veky opečeme, vložíme na talíř, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Savojská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web