Autor:

Savojská polévka

Snadné
Ingredience
Pórek 2 ks
Petržel 2 ks
Jarní cibulka 3 ks
Hlávkové zelí 1/4 ks
Brambory
(Větší)
3 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Zeleninový vývar  
Ementál 100 g
Veka
(Plátky)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu kromě brambor nakrájíme na menší kousky. Na rozehřátém oleji zeleninu osmahneme a dusíme asi 10 minut. Poté přidáme kousky brambor, zalijeme vodou a vývarem, osolíme, opepříme a vaříme až je zelenina měkká. Plátky veky opečeme, vložíme na talíř, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Savojská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web