Savojská polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks pórek
    • 2
      ks petržel
    • 3
      ks jarní cibulka
    • 0,3
      ks hlávkové zelí
    • 3
      ks brambory (Větší)
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • zeleninový vývar
    • 100
      g ementál
    • veka (Plátky)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu kromě brambor nakrájíme na menší kousky. Na rozehřátém oleji zeleninu osmahneme a dusíme asi 10 minut. Poté přidáme kousky brambor, zalijeme vodou a vývarem, osolíme, opepříme a vaříme až je zelenina měkká. Plátky veky opečeme, vložíme na talíř, posypeme strouhaným sýrem a přelijeme polévkou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.