Autor:

Salát z kysaného zelí s ovocem a krevetami

Střední
Ingredience
Kysané zelí 400 g
Jablka 1 ks
Šalotka 2 ks
Citronová šťáva 2 lžíce
Strouhaný křen 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Olej 4 lžíce
Grapefruit 1 ks
Pomeranč 1 ks
Meloun 1/2 ks
Krevety 12 ks
Máslo 1 lžíce
Petrželka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Zelí propláchneme vodou a necháme okapat. Jablko nahrubo nastrouháme, šalotku nadrobno pokrájíme. Obojí vmícháme do zelí. Smícháme lžíci citronové šťávy s křenem, solí, pepřem, cukrem a olejem. Dresinkem přelijeme zelí, promícháme a necháme hodinu odležet. Z oloupaného pomeranče a grapefruitu vykrojíme filetky, z melounu kuličky.

Opereme krevety, rychle je opečeme na másle a pokapeme lžící citronové šťávy. Ovoce vyskládáme na talíř, na ně dáme zelí, posypeme krevetami a jemně nasekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Salát z kysaného zelí s ovocem a krevetami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web