Autor:

Sachr dort II.

20 minut PT0H20M
Střední
Porce: 12
Ingredience
Cukr krupice 135 g
Hladká mouka 53 g
Hrubá mouka 26 g
Vejce 5 ks
Rostlinný olej 56 g
Kakao  
Marmeláda  
Čokoláda na vaření 180 g
Tuk
100%
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Vyšleháme bílky s cukrem a žloutky s olejem. Potom obě hmoty spojíme a ručně do nich zamícháme mouku hladkou, hrubou a kakao. Pak dávame do kulaté formy a pečeme kolem 180-200 °C. Po vychladnutí rozkrojíme, naplníme marmeládou a potáhneme čokoládou.
Poznámka: používame nejčastěji marmeládu meruňkovou, má výraznou chuť. Marmeládu také můžeme namazat na vrchní a boční stranu dortu. 100% tuk používáme na rozpuštění čokolády. Místo kulaté formy můžeme použít formu ve tvaru chlebíčku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Sachr dort II.

Komentáře

  1. katka lorencova   18.01.2008 | 19:12 | reagovat |

    Tento recept nan už mnohokrat vyzkoušeny a všem doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web