Autor:

Rychlá pikantní játra

Snadné
Ingredience
Kuřecí játra
nebo kachní játra
500 
Olej  
Červené víno 1 dl
Sojová omáčka 3 lžíce
Pepř mletý 1 lžička
Chilli 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra nakrájíme na medajlonky a lehce pěstí naklepeme. Opepříme, přidáme chlilli podle chuti, zalijeme vínem a sojovou omáčkou. Necháme odpočinout. Pak zprudka opékáme na rozpáleném oleji.

Vhodná příloha: opékané brambory, rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rychlá pikantní játra

Komentáře

  1. Ivana Přikrylová   14.02.2007 | 10:21 | reagovat |

    Může to být dobré, jen mě zaráží že naklepáváte játra. Myslím si že to není zapotřebí.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web