Autor:

Rybí salát II.

Střední
Ingredience
Cejn
nebo plotice, jelec, okoun, karas, ...
 
Sůl  
Cibule  
DeKo
sladkokyselý nálev
 
Majonéza  
Tatarská omáčka
může být i light
 

Postup přípravy:

Ryby vykucháme, vyčistíme a ponoříme do vařící vody, kterou předem přiměřeně osolíme, vaříme několik minut (dle velikosti ryby) až půjdou od kosti. Ryby vyjmeme z vody a necháme vychladnout. Cibuli rozčtvrtíme a nakrájíme na tenké plátky. Ryby vykostíme a vkládáme do připravené sklenice střídavě s cibulí (vrstva ryb, vrstva cibule ...) množství cibule volíme podle vlastní chuti (nám, co máme cibuli rádi stačí poměr 1:1 nebo 1:0,75).
Zalejeme studeným sladkokyselým nálevem z DEKA. Sklenici přikrejeme a dáme do chladna na týden uležet, potom směs přecedíme přes cedník a necháme okapat, do takto připravené směsi zamícháme tatarku s majolkou v poměru 1:1 a v míse dobře promícháme. Podáváme s čerstvou houskou nebo rohlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Rybí salát II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web