Králík po cikánsku

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králičí hřbet a zadní běhy
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      lžíce paprika
    • 4
      ks feferonka
    • 200
      g klobása
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 100
      g slanina
    • 4
      ks brambory (Velké kusy)
    • 1
      ks pórek
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka prošpikujeme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený pórek a feferonky. Chvíli podusíme, přidáme papriku, podlijeme vodou a přivedeme k varu. Do vařící směsi přidáme naporcovaného králíka. Dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájenou klobásu, brambory, zalijeme lečem a v troubě dopečeme doměkka. Podáváme s opečenými brambory.
Zařazení: Maso Králičí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • nerusa
    nerusa |

    16. 12. 2012 14:43

    Moc dobré!

  • vitas
    vitas |

    29. 11. 2012 11:29

    je to super,výborná chuť.Ten zoftík,no prostě :-D

  • Pajus
    Pajus |

    16. 6. 2012 08:13

    Nema chybu ja ho delam jeste s cervenym zelim a kynutym knedlikem

  • Dana Vorlová
    Dana Vorlová |

    8. 4. 2009 22:25

    Doporučuji ! Výborná chuť

  • Jaromíra
    Jaromíra |

    28. 5. 2007 06:38

    Výborná záležitost. Pekla jsem v neděli. Také jsme se s manželem shodli, že by byla vhodnou přílohou i rýže nebo bramborový knedlík.

  • Zdeňka Korábová
    Zdeňka Korábová |

    21. 5. 2007 14:13

    Zařazuji do králičí kuchařky, už jak je napsaný , tak chutná. Jistě by byla dobrá i rýže.

  • Jaroslava Rajdlová
    Jaroslava Rajdlová |

    21. 5. 2007 12:37

    Bylo to vážně vynikající,doporučuji!

  • Pavel Remunda
    Pavel Remunda |

    28. 5. 2006 09:04

    Vyzkoušel jsem a bylo to vážně vynikající. Králík se jen rozplíval a šťáva z leča s opečenými brambory prostě mňam. Doporučuji vyzkouušet, je to zase něco jiného.