Rybí karbanátky II.

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Rybí maso 400 g
Máslo 80 g
Žloutek 2 ks
Brambory 350 g
Strouhanka 2 lžíce
Sůl  
Muškátový oříšek  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

V misce utřeme máslo a žloutky do pěny, přídáme strouhánku, nastrouhané vařené brambory a najemno nakrájené rybí maso. Osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Ze směsi děláme karbanátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme.Podávají se jako samostatný pokrm.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Rybí karbanátky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký horoskop na květen: Berany čeká láska a Štíři budou bez energie Velký horoskop na květen: Berany čeká láska a Štíři budou bez energie
Proč má většina z nás v sobě parazity a musíme se jich zbavovat? Proč má většina z nás v sobě parazity a musíme se jich zbavovat?
Princezna Charlotte slaví své druhé narozeniny! Víme, jak je oslaví! Princezna Charlotte slaví své druhé narozeniny! Víme, jak je oslaví!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web