Rybí karbanátky na zelenině

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g filé z tresky
    • 4
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      svazek petrželka
    • 4
      plátek bílý chleba
    • 200
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 700
      g bílé zelí
    • 2
      ks mrkev
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžička tymián
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Chléb namočíme do mléka. Promícháme polovinu nakrájené cibule, nasekaný česnek, petrželku, sůl a pepř, kostičky rybího filé, vymačkaný chléb, vejce a z hmoty vytvarujeme malé karbanátky. Zelí nakrouháme, mrkev a vodnici nakrájíme na kostičky.
2
Na rozehřátém oleji osmahneme zbylou cibuli a zeleninu. Přidáme protlak a 100 ml vody, osolíme a okořeníme tymiánem. Karbanátky opékáme asi 5 minut dozlatova, pak je vložíme do omáčky a podáváme.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mášenka M
    Mášenka M |

    6. 7. 2011 21:49

    Byly výborný! :-)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    25. 10. 2006 15:51

    Vodnice je druh zeleniny, něco jako velká černá ředkvička. Má výborné dietetické vlastnosti, nap. snižuje hladinu cukru v krvi.

  • naděžda
    naděžda |

    25. 10. 2006 14:56

    co to je vodnice??