ryba - kapr - na víně se žampiony

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kapr 6 porcí
    • citronová šťáva
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 80
      g máslo
    • 300
      g žampiony čerstvé
    • 150
      ml bílé víno
    • sůl
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme 1/4 hodiny odležet. Pak je osolíme, poprášíme moukou, vložíme do pekáčku s rozehřátým olejem a polovinou dávky másla a pečeme. Po chvilce porce přelijeme vínem a vypečenou šťávou a dopečeme doměkka. Na zbylém másle podusíme žampiony pokrájené na plátky a ke konci pečení přidáme k porcím kapra. Podáváme se smaženými hranolky a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.